субота, 09 березня 2019 11:29

Скандал із "Дизель шоу": родина Марини Поплавської зробила заяву

Скандал із "Дизель шоу": родина Марини Поплавської зробила заяву
Сім'я трагічно загиблої Марини Поплавської обурена проведенням святкового концерту "Дизель шоу" в Житомирі присвяченого дню народження зірки. Фото - politeka.net

Сім'я трагічно загиблої Марини Поплавської обурена проведенням святкового концерту "Дизель шоу" в Житомирі присвяченого дню народження зірки. Своє 49–річчя Марина мала святкувати 9 березня.

Сестра Марини Людмила Поплавська опублікувала в Facebook своє звернення до керівництва проекту з вимогою припинити будь-які дії пов'язані з ім'ям Марини без згоди її сім'ї. Людмила була обурена тим, що концерт, який присвятили пам'яті її сестри був проведений дуже рано – з дня трагічної дати пройшло трохи більше 4 місяців. Крім того, як стверджує автор заяви, збір коштів для неповнолітніх племінниць загиблої "Дизель шоу" організували виключно з метою піару.

"До Вас звертається рідна сестра Маріанни (Марини) Поплавської та вся моя сім'я. Ми більше не можемо стояти осторонь і мовчати, дивлячись на те, як продюсери "дизель-шоу" і піар-менеджер з метою цього ж піару здійснюють вчинки нелогічні, незрозумілі і несвоєчасні", – почала своє звернення сестра Марини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі планують встановити пам'ятник загиблій акторці Марині Поплавській

Людмила пише, що сім'я не давала ніяких погоджень на проведення галасливих заходів в ім'я Марини. Тим більше, до дня її народження 9 березня. Крім того, в будь-яких фінансових пожертв сім'я також не потребує.

"У мене виникають питання: "яким чином без узгодження зі мною, без переліку відповідних документів, в кінці кінців без мого підпису були відкриті спеціальні рахунки на неповнолітніх племінниць?", – цікавиться Людмила.

Такі дії з боку "Дизель шоу" стали ігноруванням вимог сім'ї Марини. Раніше Людмила обіцяла продюсерам, що звернеться в поліцію із заявою, якщо неузгоджені заходи, які використовують ім'я загиблої, продовжаться.

Далі Людмила пояснює, чому вони так різко реагують на ситуацію, що склалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші від імені родичів Марини Поплавської збирають аферисти

"Коли 20 жовтня 2018 сталася жахлива ДТП, ніхто з керівників "Дизель-шоу" не повідомив нам про загибель Маріанни. Про трагедію наша сім'я дізналася з інтернету !? Не потрібно шукати виправдань цього вчинку. Їх не повинно бути! Повідомити потрібно було в першу чергу і особисто", – пояснює автор.

Через три тижні після фатального ДТП представники шоу порахували доречним розпочати зйомки фільму "Королева гумору" присвяченого Марині. Родині було запропоновано знятися в кінострічці, але, зі зрозумілих причин, вони відмовилися.

"Знімати фільми не витримавши паузи, в такий складний для родини час неприпустимо", – вважає Людмила.

Фільм в результаті зняли, але він був підданий жорсткій критиці з боку близьких головної героїні. Вони вважають, що цей "продукт" не має нічого спільного з творчими досягненнями Матері гумору і тільки декілька епізодів кінострічки мають право на існування.

Людмила вважає будь-які дії продюсерів шоу, пов'язаних з ім'ям її сестри, звичайним піаром і вимагає припинити будь-які згадки інформації про сім'ю Марини.
"Досить! Викладати будь-яку інформацію про сім'ю Маріанни продюсери не мають ніякого морального права! Честь, гідність, порядність і ділову репутацію ще ніхто не відміняв! Як і захист цих моральних якостей", – каже Людмила Поплавська.

На трасі біля села Мила Києво-Святошинського району на Київщині в автомобільній аварії загинула 48-річна Марина Поплавська вранці 20 жовтня торік. Вона — акторка гумористичної програми "Дизель шоу". Разом із колегами поверталася з гастролей у Львові автобусом "Нео-план". До Києва лишалося 30 км.

Зараз ви читаєте новину «Скандал із "Дизель шоу": родина Марини Поплавської зробила заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути