середа, 14 січня 2015 12:32

Ситуація на Донбасі станом на 14 січня
1

Фото: mediarnbo.org

За даними РНБО, ситуація у зоні АТО залишається напруженою. Водночас спостерігається відносне зменшення кількості обстрілів позицій українських військових з боку терористів.

За даними розвідки, НЗФ ДНР продовжують перегрупування сил в районі н.п. Оленівка, Докучаєвськ, Тельманове, Гранітне. Зафіксовано активізацію руху бронетехніки бойовиків через м. Докучаєвськ.

Місцем найбільшого напруження в зоні АТО залишається район Донецького аеропорту та населені пункти поблизу нього. У зв'язку з загостренням ситуації на цьому стратегічно важливому об'єкті командування сил АТО прийняло рішення про те, що відтепер ротація наших підрозділів в аеропорту не буде здійснюватись через блокпост терористів.

Вчора вперше по околицях селища Веселе бойовики відкрили вогонь із важкої вогнеметної системи залпового вогню ТОС-1 "Буратіно", яка виробляється виключно підприємствами ВПК РФ. Також терористи неодноразово застосували міномети, артилерію, установки "Град" та інше важке озброєння.

Внаслідок обстрілу м. Щастя без енергопостачання залишилися 7 населених пунктів Луганщини, в т.ч. частково – районний центр Станиця Луганська.

Українські прикордонники зафіксували 16 випадків ведення повітряної розвідки з використанням безпілотників в районах н.п. Маріуполь та Сартана.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація на Донбасі станом на 14 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути