четвер, 12 листопада 2020 16:04

Сиротою залишився 3-річний син: нові подробиці про смертельну аварію на перехресті
3

Chevrolet Aveo    31-річного Олексія Халявинського на швидкості протаранив  позашляховик Mercedes.  Одна пасажирка легковика загинула. Ще одна та обидва водії - скалічилися
Фото: скріншот із відео 7 каналу
Chevrolet Aveo    31-річного Олексія Халявинського на швидкості протаранив  позашляховик Mercedes.  Одна пасажирка легковика загинула. Ще одна та обидва водії - скалічилися
Chevrolet Aveo    31-річного Олексія Халявинського на швидкості протаранив  позашляховик Mercedes.  Одна пасажирка легковика загинула. Ще одна та обидва водії - скалічилися

З'явилися нові подробиці про смертельну аварію, яка сталася в Одесі, на перехресті просп. Адміральського і вул. Краснова. За кермом Chevrolet Aveo був 31-річний Олексій Халявинський. Їхав із знайомими Оксаною та 29-річною Віолою, коли в їхнє авто на великій швидкості влетів Mercedes-Benz із державним номером ВН5555НР.

Удар прийшовся у правий бік авто. Віола, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм померла в лікарні. Інша жінка має перелом руки та численні розсічення на обличчі. У Олексія - закрита травма грудної клітки, забій м'яких тканин грудної клітки й забій правого колінного суглоба. Про це він розповів Gazeta.ua.

"Хто був за кермом позашляховика, я не знаю. Коли приїхала на місце поліція, я був непритомний. Зі слідчим зустрітися не можу. Спочатку був один. Тепер справу передали іншому. А він посилається на зайнятість. Таке враження, що справу спеціально затягують. Слідчий спочатку запропонував зустрітися аж наступного тижня. Коли я сказав, що це запізно, він переніс зустріч на п'ятницю. А це теж пізно для служб запису відео з доріг, щоб мені надати відеодокази, перш ніж вони зникнуть. Ми також намагалися отримувати записи з перехрестя. Нам їх ніхто не надав, посилаючись на те, що потрібен папірець від слідчого. Про водія позашляховика знаю тільки, що йому 37 років. Чи був він п'яний, хто він – нічого не відомо. Ми їхали на свій зелений сигнал світлофора. А він помчав на перехресті на червоний. Страшно думати, що це якийсь черговий мажор. І залишиться непокараним", - розповів Олексій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mitsubishi розірвало після зіткнення з BMW. За кермом міг бути депутат - ЗМІ

Загибла жінка сама виховувала 3-річного сина. Працювала психологом в дитячому центрі. Її поховають завтра, 13 листопада. Її сином зараз опікуються мати й сестра.

У поліції підтверджують, що, за попередніми даними, винуватцем аварії став водій позашляховика. Там відкрили кримінальне провадження та встановлюють всі обставини.

Аварія сталася уночі 10 листопада. Chevrolet Aveo їхав по просп. Адміральському, коли на перехресті з вул. Краснова на великій швидкості в авто врізався чорний позашляховик Mercedes. Водій останнього також звернувся із травмами до лікарні. В якому він стані, не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «Сиротою залишився 3-річний син: нові подробиці про смертельну аварію на перехресті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути