четвер, 20 грудня 2012 09:27

Сирієць застрелив дружину з Росії, яка добре відгукнулася про Асада

Сирієць застрелив дружину з Росії, яка добре відгукнулася про Асада
Фото: russia.ru

Сирійський опозиціонер 19 грудня застрелив свою російську дружину за те, що вона підтримала режим президента Сирії Башара Асада. Про це пише Agence France-Presse.

Як повідомив агентству двоюрідний брат бізнесмена, 40-річний власник магазину одягу в Алеппо застрелив свою дружину з пістолета після сварки, під час якої його дружина у відповідь на критику Башара Асада заступилася за президента Сирії. За словами брата, свою дружину бізнесмен зустрів під час ділової поїздки в Росію. Вони були одружені чотири роки.

Після вбивства чоловік вийшов з будинку на вулицю і повідомив сусідам, що дружина "провокувала його, висловлюючи свою підтримку Башару Асаду", і що він не зміг витерпіти таку її поведінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 50 солдатів Асада підірвали в понеділок

Як повідомляється, бізнесмен з дружиною жив у кварталі Майсар, який в даний час контролюється повстанцями. У цьому кварталі немає поліції, тому чоловіка не заарештували.

Боротьба прихильників Башара Асада і опозиціонерів за економічну столицю Сирії Алеппо почалася 20 липня 2012 року. В даний час місто розділене на зони, що знаходяться під контролем повстанців, і ділянки, які контролюються урядом країни.

Зараз ви читаєте новину «Сирієць застрелив дружину з Росії, яка добре відгукнулася про Асада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути