пʼятниця, 11 травня 2018 12:36

Синові нардепа винесли вирок за пограбування

Автор: Київ Оперативний
  У Києві Оболонський райсуд засудив неповнолітніх грабіжників магазину "Святковий" - школярів Владислава Чобана і Богдана Попова  сина народного депутата
У Києві Оболонський райсуд засудив неповнолітніх грабіжників магазину "Святковий" - школярів Владислава Чобана і Богдана Попова сина народного депутата

Оболонський райсуд Києва засудив неповнолітніх грабіжників магазину "Святковий" - школярів Владислава Чобана і сина нардепа Ігоря Попова - Богдана до умовного терміну покарання.

Відповідне рішення винесла 10 травня колегія суддів на чолі з головуючим Владиславом Дев'ятком, повідомила прес-секретар установи Інна Свинаренко, передає "Страна".

Вердикт винесли з урахуванням щирого каяття обвинувачених і їхнього віку. На такому покаранні зловмисників наполягали представники держобвинувачення у справі.

У суді уточнили - потерпілі в історії з пограбуванням магазину теж не заявили заперечень і претензій встановленому покаранню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Попов: мій син визнає свою провину та співпрацює зі слідством

"З урахуванням усіх цих фактів суд дійшов висновку про доцільність визначення покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки", - резюмувала Свинаренко.

Пограбування, за яке затримали Богдана Попова і його подільника, сталося 26 листопада 2017 року. Двоє невідомих у балаклавах скоїли розбійний напад на продуктовий магазин "Святковий", після чого один зі злочинців був затриманий. У хлопця, який виявився сином народного депутата і громадського активіста Ігоря Попова, виявили та вилучили балаклаву та стартовий пістолет Retay калібру 9 мм з 7 патронами.

Зараз ви читаєте новину «Синові нардепа винесли вирок за пограбування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути