пʼятниця, 19 березня 2021 10:00

Синцями вкрите все тіло: 11-місячний хлопчик потрапив у лікарню через побої

Синцями вкрите все тіло: 11-місячний хлопчик потрапив у лікарню через побої
Мати стверджує, що її сина побили знайомі, в яких вона залишила дитину на кілька днів, а ті все заперечують Фото: pixabay.com

У Миколаєві 11-місячний хлопчик потрапив до лікарні з синцями по всьому тілу.

Медиків викликала баба, коли дитину до неї принесла 16-річна матір хлопчика, пише tsn.ua. З'ясувалося, що дитину майже не годували. Мати стверджує, що її сина побили знайомі, в яких вона залишила дитину на кілька днів, а ті все заперечують.

Відомо, що хлопчика звати Максим.

"Забої та синці в ділянці обличчя, верхньої частини тулуба, на попі та на ногах. Давність забоїв різна", - повідомив головний лікар Миколаївської обласної дитячої лікарні Олександр Пліткін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві підкинули немовля

З немовлям у палаті перебуває його мати Вікторія. Каже, що сина забрала в знайомих, яким залишала його, доки була на роботі. З батьком хлопчика вона розлучилася, бо він її бив. Зі своєю матір'ю не спілкується. Коли прийшла по хлопчика, подруга винесла їй дитину одягненою та обмальованою маркером.

"Дитина на руках вся обмальована, все обличчя обмальовано маркером чорним. Вона нічого не пояснила", - розповіла жінка.

З сином пішла до свекрухи. Коли удвох роздягнули Максима, то побачили по всьому тілу синці.

За її словами, син пробув у знайомих тиждень. Але, переконує, провідувала його щодня після роботи. Одного разу помітила на синові синець. Тепер припускає, що люди, яким вона довірила дитину, били хлопчика щодня. Ті ж відповідають - це наклеп. Ні матір, ані її сина давно не бачили.

"Ми не бачили цю дитину. Вона якомусь мужику її залишала. І де вона шлялася 5 днів – невідомо", - розповіла жінка.

У соцслужбі кажуть, що цю родину постійно супроводжують, бо Вікторія ще до народження дитини мала проблеми. Тікала з дому. Потім народила неповнолітньою. Місяць тому сім'ю знову перевіряли. Нарікань, говорять, не було.

"Вона хороша людина, не образить, але вона молода", - розповіла свекруха Вікторії.

Де насправді був хлопчик та хто його побив, з'ясовує поліція.

"Опитуються свідки та особи, на яких вказується. І я думаю, у процесі розслідування ми відповімо на питання, хто безпосередньо наніс тілесні ушкодження дитині", - повідомив начальник Миколаївського районного управління поліції Олег Гудима.

Жінка відповідатиме за злісне невиконання батьківських обов'язків, бо залишила дитину без нагляду. Соціальна служба готує документи на тимчасове позбавлення її батьківських прав. Поки що на пів року, щоб вона нарешті усвідомила відповідальність за життя сина.

У Білгород-Дністровському Одеської області недоношену дитину закопали на цвинтарі. Поліцейським про те, що сталося, повідомили сусіди.

Зараз ви читаєте новину «Синцями вкрите все тіло: 11-місячний хлопчик потрапив у лікарню через побої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути