середа, 01 липня 2020 18:10

Син "житомирського стрілка" розповів про цькування

Син "житомирського стрілка" розповів про цькування
58-річного Анатолія Захаренка підозрюють в розстрілі семи людей. Фото: glavred.info

Сім'я Анатолія Захаренка із Новоселиці на Житомирщині, якого підозрюють у вбивстві сімох ветеранів АТО, понад місяць не з'являлася в рідному селі. І лише днями повернулася.

Дружина Ольга, старший син Петро та онука були весь цей час у Києві, каже молодший син підозрюваного Олексій. Усі жили в його орендованій однокімнатці.

"Вони переїхали до мене наступного дня після розстрілу. Сусіди розповідали, під будинок приїжджали невідомі, стукали, кричали, щоб виходили. Люди сказали, що мати поїхала. А "гості" ще довго допитувалися - куди", - розповів Олексій Захаренко, передає zhitomir-online.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житомирський стрілок приголомшив новою заявою

Пригадує події трагічної ночі. Його розбудила мати. Але через ридання чоловік нічого не міг розібрати, просив, аби брат пояснив.

"Так я і дізнався, що трапилося. Батько матері сам подзвонив. Він спочатку поліцію набрав, а потім дружину. Зізнався, убив сімох людей. У нього не було іншого виходу - він так не говорив, але я це прекрасно розумію. Просто так він би точно не стріляв. Може, щось про сім'ю сказали. Через те, що дорікнули, мовляв, і сам в армію не пішов, і ми з братом не служили. Але я не можу служити - у мене міжхребцева грижа. У Петра відстрочка - він сам дитину виховує. Я думаю, він зробив те, що повинен, якщо йому загрожувала небезпека. Батько не обманює - швидше за все, у нього і справді не було іншого виходу", - додав Олексій.

22 травня під Новоселицею Попільнянського району на Житомирщині 58-річний Анатолій Захаренко розстріляв сімох чоловіків. Ті приїхали відпочивати на його ставок. Разом вечеряли, випивали, посварилися. У розпалі власник схопив рушницю. Опісля викликав поліцію. Загиблим від 29 до 50 років. Усі в різний час служили в батальйоні імені генерал-майора Сергія Кульчицького. Жили в Києві. Серед причин убивства розглядають кілька версій. Офіційна – побутовий конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «Син "житомирського стрілка" розповів про цькування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути