Ексклюзиви
понеділок, 10 травня 2021 09:48

Син поліцейського збив 19-річну та покинув помирати

Син поліцейського збив 19-річну   та покинув   помирати
На Тернопільщині у серпні торік син поліцейського на службовій автівці батька збив 19-річну Ольгу Хрищук та залишив її помирати на вулиці. Потерпіла перенесла вже дві операції та заново вчиться ходити, а винуватця ДТП досі не покарали. Фото: instagram.com/alena.khreshchuk

У в селі Бриків Тернопільської області син заступника начальника відділення поліції №1 збив 19-річну Ольгу Хрищук. Чоловік не зупинився, щоб надати допомогу, а кинув постраждалу помирати посеред дороги.

Її випадково помітили місцеві жителі та врятували, про це в Іnstagram повідомила потерпіла. ДТП сталась ще у серпні торік, проте винуватця й досі не покарали. Ольга уже перенесла дві операції, проте вона і досі не може повноцінно жити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скалічена донька повзла до мертвої матері: подробиці аварії за участі п'яного поліцейського

"Син заступника начальника поліції Андрій Данилюк на службовому автомобілі батька збив мене і залишив саму помирати на вулиці. Якби не почули люди в придорожній хаті, то не знаю що було б зі мною до ранку. Внаслідок аварії вибиті зуби, перелом коліна зі зміщенням, струс мозку, шрами на обличчі", - написала потерпіла.

Олена Хрищук побоюється, що винуватця аварії не покарають.

У поліції ж переконують,що розслідування триває. Невдовзі його передадуть до суду.

На Івано-Франківщині триває слідство у справі про загибель 12-річного Олега Ярича з села Велика Тур'я Долинського району. 23 травня 2019 року він на мотоциклі Musstang заїжджав у свій двір і його збив односелець на Daewoo Lanos, тоді 20-річний Віталій Крайник. За кермо він сів п'яним. Олега "звинувачують" у власній загибелі. Родичі водія легковика на місці аварії перекладали речові докази. Під час слідчого експерименту вказали схему, потрібну для його виправдання, розповіла мати загиблого Ольга Ярич. Справа так і не дійшла до суду. Її хочуть закрити, переконана жінка. У поліції підтвердили: водій легковика був п'яний. Але поки його провина в аварії не доведена. У справі були призначені й виконані десяток експертиз. Досудове розслідування триває.

Зараз ви читаєте новину «Син поліцейського збив 19-річну та покинув помирати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути