Ексклюзиви
неділя, 27 серпня 2017 17:39

Син генерала міліції та екс-депутат влаштували перестрілку

Син генерала міліції та екс-депутат влаштували перестрілку
Невелику війну в центрі Івано-Франківська влаштували власник центрального продуктового ринку міста Ігор Халаменда та син генерала міліції Анатолій Француз / фото: Місто

Вчора в центрі Івано-Франківська з мисливської зброї підстрелили чоловіка в одному з ресторанів у центрі міста. Між відвідувачами закладу виникла сварка, що переросла у бійку, а потім почалась стрілянина.

Учасниками стрілянини став екс-депутат Ігор Халаменда та Анатолій Француз – син колишнього начальника прикарпатської міліції, з'ясував місцевий сайт "Тримай kurs".

У поліції повідомили, що затримали три автомобілі, причетні до інциденту, у двох з яких знайшли зброю. Один із них, Volkswagen Golf, патрульні наздогнали по дорозі в обласну клінічну лікарню. В автомобілі поліцейські знайшли зброю та затримали двох осіб. Третього чоловіка, що їхав в авто, доставили з пораненням в лікарню. За попереднім діагнозом, в нього пробита легеня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП за участю олігарха: камери зафіксували Димінського за кермом Mercedes перед аварією

Ще одну автівку, Nissan X-Trail, водій якої причетний до стрілянини, поліція затримала на вулиці Січових Стрільців. Цей автомобіль належить Анатолію Французу-молодшому – синові генерал-майора міліції Анатолія Француза, який протягом 1994-2000 років очолював прикарпатську міліцію. Після того Француз-старший очолював УМВС у Рівненській області, а з 2002 до 2005 року був головою Волинської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі міста сталась стрілянина

Француз-молодший донедавна працював помічником судді в Івано-Франківському окружному адміністративному суді. Журналістам стало відомо, що до кінця дня слідчі його допитали. Втім наразі в поліції не кажуть, чи як свідка, чи як підозрюваного.

Ігор Халаменда відомий з 90-х під прізвиськом "Бура", власник центрального продуктового ринку в Івано-Франківську. На зустріч Халаменда приїхав на своєму броньованому Mersedes-Benz G55AMG.

Вчора ввечері у центрі Києва син народного депутата Нестора Шуфрича збив пішохода. У потерпілого 31-річного чоловіка зламана нога, вивихнуте плече й травма голови. Його доправили до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Син генерала міліції та екс-депутат влаштували перестрілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути