неділя, 27 серпня 2017 16:16

Шуфрич-молодший не надавав допомоги потерпілому - з'явилися нові подробиці аварії

Шуфрич-молодший не надавав допомоги потерпілому - з'явилися нові подробиці аварії
Чоловікові, якого збив на елітному авто спадкоємця скандального нардепа Нестора Шуфрича, надав першу допомогу син головного раввіна України Моше-Реувен Асман. Фото: 112

Чоловікові, якого збив син скандального нардепа Нестора Шуфрича, надав першу допомогу син головного раввіна України Моше-Реувен Асман.

Про це повідомляє Рoliteka.

"Наш син Мендель перебуваючи в цей час поблизу, встиг вбігти в синагогу, взяти спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги, що знаходяться на охороні в синагозі та надати необхідну термінову медичну допомогу поки не приїхала швидка допомога. Допомогли навички, отримані за час служби в ізраїльській армії", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП з сином Шуфрича: розповіли про можливе покарання

Крім того, чоловік поділився подробицями автокатастрофи. За його словами, водій автомобіля Bentley зніс людину на величезній швидкості.

До речі, очевидці розповіли, що винуватець аварії втік з місця події одразу ж після зіткнення. Прес-служба нардепа стверджувала протилежне. Фактично збрехала, як в 2004 році, коли автомобіль, в якому перебував проросійський народний депутат Нестор Шуфрич, збив учасника мітингу на підтримку кандидата в президенти Віктора Ющенка.

Вчора ввечері у центрі Києва син народного депутата Нестора Шуфрича збив пішохода. У потерпілого 31-річного чоловіка зламана нога, вивихнуте плече й травма голови. Його доправили до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич-молодший не надавав допомоги потерпілому - з'явилися нові подробиці аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути