неділя, 30 грудня 2012 05:44

Сім'ям загиблих в Ту-204 виплатять по мільйону рублів

Сім'ям загиблих  в Ту-204 виплатять по мільйону рублів
ФОТО: 24tv.ua

Сім'ям загиблих через жорстку посадку Ту-204 у Внуково виплатять по одному мільйону рублів, заявила прес-секретар мера та уряду Москви Гульнара Пенькова.

"Мер Москви Сергій Собянін дав доручення відповідним службам надати необхідну матеріальну підтримку сім'ям загиблих, яким буде виплачено по одному мільйону рублів", - повідомила вона.

Мер висловив глибокі співчуття рідним і близьким загиблих внаслідок трагедії, додала Пенькова.

Нагадаємо, що 29 грудня о 14:45 за київським часом Ту-204 російської авіакомпанії Red Wings, який слідував із Чехії, після приземлення у Внуково викотився за злітну смугу, розвалився на три частини і загорівся. Одна частина фюзеляжу впала на Київське шосе, у зв'язку з чим рух по ньому був перекритий. Пожежа була загашена менше ніж за півгодини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Камчатці розбився літак, загинули 10 людей

На борту лайнера були присутні лише вісім членів екіпажу. Четверо з них загинули, у тому числі командир повітряного судна, а четверо постраждали.

За фактом події уже порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 263 Кримінального Кодексу РФ Порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряних суден. Як причини НП слідство розглядає кілька версій, у тому числі помилку пілотів.

Раніше повідомлялося, що бортові самописці Ту-204, який здійснив жорстку посадку і викотився за межі смуги у московському аеропорту Внуково, виявлені і передані в Міждержавний авіаційний комітет.

Зараз ви читаєте новину «Сім'ям загиблих в Ту-204 виплатять по мільйону рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути