пʼятниця, 20 квітня 2012 19:01

Силовики обшукали офіс інтернет-магазину Sokol.ua

За неофіційними даними, співробітники силового відомства проводять обшук в офісі інтернет-магазину Sokol.ua.

Про це повідомило інформоване джерело, пише ЛІГАБізнесІнформ. За даними джерела, зараз проводиться вилучення документів в офісі магазину.

Як стало відомо, обшук проводиться в рамках розслідування кримінальної справи про шахрайство. В офісі знаходяться співробітники управління по боротьбі з економічними злочинами, повідомляє джерело.

Сайт магазину працює. Проте вчора на сайті з'явилося повідомлення про те, що в п'ятницю, 20 квітня, офлайновий магазин Сокіл на Русанівській набережній, 20 розпочне роботу з 14:00 "з технічних причин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс Rozetka.ua оточили озброєні міліціонери, податківці винесли документи

За деякою інформацією, обшук проводять співробітники податкової міліції, однак у київському управлінні податкової міліції ДПС не підтвердили і не спростували цю інформацію.

На прес-конференції в четвер представники податкової, коментуючи обшуки, пов'язані з компанією Rozetka.ua, повідомили, що працюють одночасно за кількома проектами. При цьому виявлення порушень в IT-сфері є для служби пріоритетним.

Sokol.ua є другим за величиною інтернет-магазином в Україні.

Раніше в п'ятницю податкова міліція в своєму акаунті в Facebook опублікувала схему, за допомогою якої інтернет-магазини мінімізують свої податкові зобов'язання (див. нижче).

Автор: Фото з офіційної сторінки Податкової адміністрації у Фейсбуці
 

Нагадаємо, 19 квітня співробітники податкової служби провели обшуки в трьох офісах і на складах компанії ТОВ Розетка УА. У відомстві повідомили, що в квітні 2012 на підставі акта перевірки було порушено кримінальну справу за ч 3 ст. 212 КК відносно директора підприємства ТОВ Розетка уа.

Зараз ви читаєте новину «Силовики обшукали офіс інтернет-магазину Sokol.ua». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути