субота, 27 грудня 2014 19:37

Сили АТО відбили напад бойовиків на блокпост та знешкодили 10 касет до "Смерча"
4

Українські військові забезпечили доставку гуманітарної допомоги
Фото: facebook.com

Ситуація у зоні проведення АТО залишається нестабільною. Вночі на лінії розмежування було тихо. Але зранку бойовики знову порушили режим тиші й протягом дня здійснили 9 провокаційних обстрілів підрозділів українських військових. Про це повідомляє прес-центр АТО станом станом на 18.00.

"Із стрілецької зброї були обстріляні позиції українських військових в районах населених пунктів Нікішине, Чермалик, а також в аеропорту Донецьк. Неподалік Фрунзе бойовики вели вогонь керованими протитанковими ракетами, а в районі Сокольників – із озброєння БМП. Мінометному обстрілу було піддано українські позиції в районах Миколаївки, Чернухіне, Березове. Протягом 30 хвилин бойовики вели вогонь з танка по населеному пункту Піски", - йдеться у повідомленні.

Близько 11 години бойовики здійснили напад на блокпост поблизу Вільхове, але наші військові дали відсіч і заставили нападників відступити. Терористи досі не відкрили проїзд мирних громадян по трасі Жовтневе-Павлополь.

"У Дебальцеве українські військовослужбовці доставили гуманітарний конвой з шести вантажівок. 50 тон допомоги надійшло від імені Президента України та міського голови Запоріжжя. А в районі населеного пункту Побєда саперами було знешкоджено 10 касет до РСЗВ "Смерч", - зазначають у  прес-центрі АТО.

Також українські військові забезпечили доставку гуманітарної допомоги в Ольховатку, Вуглегірськ, Камишатку та Булавинське.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО відбили напад бойовиків на блокпост та знешкодили 10 касет до "Смерча"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути