вівторок, 10 січня 2012 14:56

Шестеро чоловіків розбилися навпроти головного храму Донецька
6

Фото: Фото: Прес-служба МНС

10 січня близько 6 години ранку в центрі Донецька на вулиці Артема, якраз навпроти Свято-Преображенський кафедральний собору (головного храму УПЦ Московського патріархату) сталася серйозна аварія.

З боку пр. Ватутіна центральною вулицею мчав у бік центру автомобіль "Шевроле Лачетті" під керуванням 20-річного водія. У районі готелю "Україна" машину винесло за межі проїжджої частини. "Шевроле" подолав бордюр і увірвався на тротуар, там збив два дерева, збив білборд, а потім здійснив наїзд на металеву основу іншого рекламного щита, після чого перекинувся. У результаті водій загинув на місці аварії, а 4 пасажири отримали травми різної тяжкості і були доставлені в обласну травматологічну лікарню.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Підмосков'ї в страшній ДТП загинули 8 українців

В автомобілі знаходилося всього п'ятеро пасажирів чоловіків у віці приблизно 30-40 років (їх анкетні дані зараз встановлюються). В результаті події один з пасажирів понівеченої машини дивом не отримав серйозних травм.

Щоб витягти постраждалих і загиблого водія з автомобіля рятувальники МНС використовували шанцевий інструмент. Були задіяні дві одиниці техніки та 9 працівників МНС.

За попередніми даними, як кажуть у ДАІ, причиною події стало перевищення швидкості.

Зараз ви читаєте новину «Шестеро чоловіків розбилися навпроти головного храму Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути