неділя, 27 січня 2019 10:06

Шестеро чоловіків влаштували бійку зі стріляниною

Шестеро чоловіків влаштували бійку зі стріляниною
У Києві шестеро чоловіків влаштували бійку зі стріляниною фото: informator.

У суботу, 26 січня, в Святошинському районі Києва шестеро чоловіків влаштували бійку в шашличній "Золотий шампур", яка знаходиться за адресою вулиця Чорнобильська, 16.

Повідомлення про подію надійшло на лінії екстрених служб о 22:00. Патрульних викликали працівники охоронної служби "Сіріус". За словами очевидців, в закладі відпочивали дві компанії, які щось "не поділили", повідомляє "Інформатор".

Між чоловіками почалася перепалка, тому керівництво закладу викликало службу охорони. Наряд, який прибув на місце події, намагався вгамувати агресивно налаштованих відвідувачів. Один із зловмисників дістав зброю і почав стріляти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду рятувальники в Карпатах не можуть знайти загиблого туриста

В результаті двоє співробітників "Сіріуса" отримали поранення: один в ногу, а другий в руку. Чоловіки відмовилися від госпіталізації, але медики надали їм першу допомогу.

На місці працювали патрульні, слідчо-оперативна група і "швидка". Правоохоронці затримали кількох учасників конфлікту, вони були в стані алкогольного сп'яніння. Решта втекли в невідомому напрямку.

Співробітники шашличної коментувати ситуацію відмовилися. Заклад закрили для відвідувачів. Деталі й причини інциденту встановить слідство.

В одній з аптек Харкова 45-річний чоловік зґвалтував дівчину-провізора. Подія сталася ввечері 25 січня. Зловмисник силою затягнув дівчину до підсобного приміщення, зґвалтував та заволодів її мобільним телефоном.

Зараз ви читаєте новину «Шестеро чоловіків влаштували бійку зі стріляниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути