Ексклюзиви
субота, 20 лютого 2021 16:35

Серед "робітниць" були українки: накрили транснаціональну мережу сексуального рабства

Серед "робітниць" були українки: накрили транснаціональну мережу сексуального рабства
В Іспанії ліквідували злочинне угруповання, яке займалося сексуальною експлуатацією жінок. Відгалуження організації були в тому числі і в Україні. Фото: twitter.com/policia

В Іспанії ліквідували транснаціональну мережу, яка займалася сексуальною експлуатацією жінок.

"Відгалуження" організації були в тому числі і в Україні. Загалом затримали 17 підозрюваних, повідомили в поліції Іспанії.

"Мережа базувалася в Аліканте і Валенсії з філіями в Польщі, Німеччині, Великій Британії, Україні та Росії. Поліцейська операція проводилася за погодженням з Європолом", - сказано в повідомленні.

Розслідування почалося після скарги, поданої однією з жертв мережі в поліцію. Вона змогла підтвердити, що група влаштувалася в Іспанії і що вона шукає жінок у інших країнах і заманює їх обіцянками роботи в Іспанії, Англії чи Німеччині. По прибуттю, жінок залякували і змушували займатися проституцією в квартирах, орендованих організацією, пише El Mundo.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українок відправляли до сексуального рабства в Туреччину

В поліцейській операції брало участь понад 100 агентів. У результаті, троє людей були поміщені під варту, також правоохоронці звільнили двох жінок.

Під час обшуків, проведених у межах цієї операції, агенти також виявили плантацію марихуани в приміщенні з 300 рослинами і 40 кг речовини, готової до розповсюдження. А також промисловий склад, підготовлений для вирощування великої кількості рослин.

На Київщині затримали 26-річного чоловіка, який переправляв українок за кордон для зйомок в порно. Після перетину державного кордону жінки на замовлення одного з відомих європейських режисерів потрапляли в порнобізнес. А повернення на батьківщину було неможливе через боргову кабалу, в яку потрапляли дівчата.

Зараз ви читаєте новину «Серед "робітниць" були українки: накрили транснаціональну мережу сексуального рабства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути