середа, 12 травня 2021 13:00

"Серед них онуки педагогів": діти влаштували шоу на кладовищі й зняли це на відео

"Серед них онуки педагогів": діти влаштували шоу на кладовищі й зняли це на відео
Під Полтавою діти влаштували шоу на кладовищі. Фото: kolo.news

У Градизьку Полтавської області діти вночі влаштували шоу на цвинтарі та виклали відео в соцмережі. Четверо хлопців та двоє дівчат пили алкоголь, матюкалися та влаштовували перегони.

Вони позабирали з могил квіти, паски, цукерки й розкидали це все на зупинці. Зняте в мережі побачили городяни і надіслали відео селищному голові. Мирослав Носа серед ночі поїхав на місце і зустрів там компанію, що поверталася додому після скоєного. Про це повідомляють Kolo.News.

Йому вдалося встановити фігурантів влаштованого на цвинтарі шоу, потім виклав пост про це на власній сторінці та докази – відео.

"Увага, присутня ненормативна лексика! Сиріт тут немає, всі батьківські діти. Ну і що будемо робити, підкажіть варіант, бо зараз мене переповнює гнів і багато образливих слів, які писати не буду. Шкода, що не застав їх на зупинці, серед них більшість – це школярі", – написав Мирослав Носа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімали відео для TikTok: школярі влаштували танці на могилах

Про неповнолітніх відомо, що їм від 15 до 17 років. За словами селищного голови, діти із забезпечених, благополучних родин, серед них є онуки педагогів.

Поліція склала поки що чотири протоколи на батьків за невиконання обов'язків стосовно виховання. Ведеться перевірка, повідомили в поліції.

Селищна рада навела лад на кладовищі та на зупинці після перформансу підлітків.

Учениці Білецького навчально-виховного комплексу на Полтавщині влаштували фотосесію на місцевому кладовищі. На знімках вони позували напівоголені. Одна з них виклала фото в соцмережі. Суд покарав батьків трьох семикласниць. За таку поведінку дітей вони отримали попередження, йдеться в реєстрі судових рішень.

Зараз ви читаєте новину «"Серед них онуки педагогів": діти влаштували шоу на кладовищі й зняли це на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути