Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2012 12:45

Селянин з Рівненщини на "Фольксвагені" травмував родину росіян

Одразу четверо громадян Російської Федерації постраждали у автомобільній аварії, яка сталася 27 серпня на території Рівненської області. Близько 16.30 неподалік райцентру Дубно зіштовхнулися дві іномарки – "Рено Логан" та "Фольксваген Кадді".

За кермом "Рено Логан" сиділа 35-річна росіянка Катерина, приватний підприємець з Москви. Жінка мандрувала разом зі своєю родиною - 41-річним чоловіком Сергієм, 62-річною мамою Тетяною та маленьким сином Євгеном, 9 років.

Легковик рухався по трасі Київ-Чоп у напрямку Рівного. Несподівано на нього налетів білий "Фольксваген", який винесло на зустрічну смугу.

Удар був таким сильним, що у "Рено" зім'яло капот та заклинило дверцята. Звільнити поранених пасажирів допомагали рятувальники, які привезли з собою гідравлічні ножиці, щоб розрізати метал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятеро білорусів постраждали від ДТП на Кіровоградщині

"Фольксвагеном" керував 57-річний Володимир, мешканець одного із сіл Радивилівського району.

"Водій-чоловік у цьому зіткненні травмувався найлегше – у нього лише забої грудної клітки та правої гомілки. Після надання медичної допомоги у приймальному відділенні районної лікарні його відпустили додому", - каже Світлана Марко з обласного управління ДАІ. – "По факту ДТП ведеться слідство - з'ясовуємо, чому водій раптом не справився з керуванням. Адже видимість була прекрасна, а траса на тому відрізку рівна".

Росіянам пощастило менше. Катерину, її чоловіка та сина госпіталізували до травматологічного відділення. У жінки забої хребта, грудної клітки та стегна. Сергій пошкодив хребет й отримав травму живота. А їхній син зламав собі ключицю.

Матір жінки лікарям врятувати не вдалося – через три години після аварії вона померла у реанімації від внутрішньої кровотечі. У неї була закрита травма живота.

Зараз ви читаєте новину «Селянин з Рівненщини на "Фольксвагені" травмував родину росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути