вівторок, 21 квітня 2020 13:10

Село, де стався спалах коронавірусу, обкопали рівчаками

Село, де стався спалах коронавірусу, обкопали рівчаками
До Високопілля Харківської області через спалах коронавірусу перекопали дороги. Фото: tsn.ua

До Високопілля Харківської області відсьогодні перекопано дороги. На дорогах, які залишилися проїзними, облаштували блокпости.

Їх встановили після смерті 71-річної жительки, в якої діагностували коронавірус. Напередодні стало відомо ще про одну смерть. Померла пенсіонерка, яка контактувала з першою жертвою вірусу за її життя. Також у селі 2 десятки інфікованих, повідомляє ТСН.

Аби уникнути поширення вірусу, на блокпостах колеса автівок вже кілька днів дезінфікують спеціальним розчином, а медик міряє температуру водіям та пасажирам. Пропускають лише лікарів, рятувальників, продуктові машини. Або тих, у кого є спецперепустка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почаїв, в якому розташована лавра зі спалахом коронавірусу, закрили на в'їзд-виїзд

Незважаючи на такі заходи, місцеві жителі придумали, як їх уникати. Вони просто обминали блокпости і їхали у село та з нього навпростець, польовими дорогами. Щойно про це стало відомо, у сільраді вирішили перекопати шляхи. Усі дороги, що ведуть у село, впоперек нині перерито так, що авто не проїде. Але водіїв це не надто лякає. Траншеї вони об'їжджають полем, на ґрунті добре видно сліди від колес. Як із цим боротися, у Високопіллі ще не придумали.

Станом на 9:00 21 квітня, в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, із них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків.

Зараз ви читаєте новину «Село, де стався спалах коронавірусу, обкопали рівчаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути