четвер, 19 грудня 2013 16:39

Ще один учасник "штурму Банкової" визнав провину - прокуратура

Ще один учасник "штурму Банкової" визнав провину - прокуратура
Фото: tsn.ua

Сьогодні Печерський райсуд столиці оголосив вирок 27-річному випускнику КНУ будівництва та архітектури, якого було раніше заарештовано у зв'язку із масовими заворушеннями біля Адміністрації Президента 1 грудня, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Так, у ході досудового розслідування підозрюваний беззастережно визнав факт своєї активної участі у груповому порушенні громадського порядку та погодився на укладання угоди про визнання винуватості.

З урахуванням щирого каяття підсудного та повного визнання ним вини в інкримінованому злочині, суд затвердив укладену угоду та призначив чоловікові покарання у вигляді штрафу.

Як повідомлялося, раніше ще п'ятеро із заарештованих активістів визнали у суді свою вину у груповому порушенні громадського порядку під час мітингів у центрі столиці. Вказаних осіб також засуджено до покарання у вигляді штрафу та звільнено з-під арешту у залі суду.

 

Зараз ви читаєте новину «Ще один учасник "штурму Банкової" визнав провину - прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути