понеділок, 10 грудня 2012 23:22

Щоб повернути картковий борг, киянин убив товариша-міняйлу

Щоб повернути картковий борг, киянин убив товариша-міняйлу
ФОТО: vidomosti-ua.com

Солом'янський районний суд Києва визнав винним чоловіка, який убив свого знайомого, з метою заволодіти його грошима. Тепер вбивці доведеться провести за ґратами 15 років.

"Мешканець столиці був залежним від гри у карти. Грав на серйозні суми. Нещодавно він програв 40 тисяч доларів. При собі таких грошей не мав. Вирішив повернути борг за рахунок свого знайомого, який займався обміном валют. Засуджений заманив міняйла на 8 поверх одного з будинків на вул. Єриванській у Києві та кілька разів вдарив його викруткою в різні частини тіла. Після цього забрав у потерпілого 40 тисяч доларів та зник", - розповіли Gazeta.ua в прес-службі прокуратури Солом'янського району Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпродзержинську зек під час грабежу квартири зарізав двох людей

Наступного дня вбивцю затримали правоохоронці. Проти зловмисника порушили кримінальну справу за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України ( умисне вбивство з корисливих мотивів). За висновками судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала від проникаючих колотих поранень грудної клітини з ушкодженням внутрішніх органів.

"Суд підтримав позицію прокуратури району та призначив міру покарання, яка була запропонована державним обвинувачем у справі - 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд у повному обсязі задовольнив позовні вимоги потерпілої сторони та стягнув з підсудного майже 900 тис. грн моральної та матеріальної шкоди", - прокоментував заступник прокурора Солом'янського району Києва Вадим Ляцевич.

Зараз ви читаєте новину «Щоб повернути картковий борг, киянин убив товариша-міняйлу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути