четвер, 14 березня 2019 18:38

СБУ зупинила контрабанду частин зброї
4

Зупинили контрабанду частин зброї
Фото: СБУ
Зупинили контрабанду частин зброї
Зупинили контрабанду частин зброї
Зупинили контрабанду частин зброї

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України спільно зі слідчими ГСУ СБУ блокували контрабанду складових частин зброї в Україну.

"Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Кривого Рога налагодив незаконне переправлення частин вогнепальної нарізної зброї на територію нашої держави. Для протиправного переміщення товару зловмисник використовував технологічні пустоти автомобілів, що ввозились в Україну з однієї з країн Північної Америки", - повідомляє СБУ.

За місцем проживання фігуранта справи правоохоронці виявили в автомобілі контрабандну продукцію, зокрема рамки до пістолетів різних моделей та затвори з ударним механізмом, стволом і зворотною пружиною до пістолетів марки "Глок". У помешканні зловмисника вилучено пістолет марки "Кольт 1911", велику кількість пістолетних затворів, рамок, стволів, магазинів та інших елементів зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Маріуполя зберігав у гаражі арсенал зброї

Фігуранту справи повідомлено про підозру.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією викрили організоване міжрегіональне угруповання на незаконному зберіганні зброї.

Зараз ви читаєте новину «СБУ зупинила контрабанду частин зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути