пʼятниця, 23 травня 2014 09:32

СБУ з'ясувала, кому давали хабарі за торгівлю на столичному вокзалі

СБУ з'ясувала, кому давали хабарі за торгівлю на столичному вокзалі
Фото: sbu.gov.ua

Служба безпеки України викрила та припинила налагоджену керівником одного з територіальних підрозділів "Південно-Західної залізниці" схему отримання коштів від підприємців за дозвіл на торгівлю на вокзальній станції "Київ-Пасажирський", повідомляє прес-центр СБ.

За попередніми даними, так званий щомісячний "податковий збір" цієї службової особи з одного суб'єкта господарювання сягав до 30 тисяч гривень.

21 травня 2014 року під час отримання від одного з підприємців чергового хабара у розмірі 6000 гривень керівницю затримано.

За матеріалами СБУ Прокуратурою м. Києва розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 368 КК України. Триває слідство.

Громадян, які стали жертвами вимагача і володіють будь-якою інформацією про корупційні дії з боку посадовця, просимо повідомити про це черговому Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України (044) 253-32-14, (044) 256-90-07.

Зараз ви читаєте новину «СБУ з'ясувала, кому давали хабарі за торгівлю на столичному вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути