понеділок, 12 серпня 2013 16:25

Самогубець спалив себе на очах у дружини на Рівненщині

Самогубець спалив себе на очах у дружини на Рівненщині
Фото: volynpost.com

В опіковому центрі Рівненської обласної клінічної лікарні помер 41-річний Олександр Місюкевич з села Голишів, Рівненського району. Чоловіка у важкому стані привезли до реанімації у суботу 10 серпня – в нього діагностували опіки 97% тіла. Шансів на одужання майже не було.

За офіційною версією, тимчасово непрацюючий чоловік вчинив самогубство у стані алкогольного сп'яніння. Минулої суботи близько 19-тої години він облив себе бензином на власному подвір'ї й підпалив одяг. Медики намагалися врятувати йому життя, але пацієнт все одно помер.

Родичі загиблого кажуть, що це результат нещасного випадку.

"Сьогодні до нас приходила його вдова. Вона каже, що Олександр того вечора палив на дворі сміття і випадково себе підпалив, - розповідають у Зорянській сільській раді, до якої відноситься Голишів. – За її словами, вона була у хаті. Раптом почула на подвір'ї дикий крик. Вона вибігла й побачила, що її чоловік горить, як смолоскип – на ньому був одяг із синтетики, такий швидко загориться. Олександр тільки волав: "Рятуйте!". Дружина миттю схопила відро води і вилила на нього, стала гасити вогонь. Покликала сусідів, "швидку допомогу" визвали. Він дуже сильно обгорів. Але чи насправді то був саме нещасний випадок чи щось інше – сказати важко".

У Олександра Місюкевича залишилося троє дітей, старша донька уже повнолітня. В селі також розповідають, що покійний працював у лісовому господарстві.

"Був роботящий і добрий. Сусідам у допомозі не відмовляв, якщо треба було щось полагодити. Похорон буде завтра – сьогодні дружина тільки тіло його забрала з Рівного", - додають у сільраді.

Зараз ви читаєте новину «Самогубець спалив себе на очах у дружини на Рівненщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути