середа, 18 січня 2012 12:27

Самогубця облила себе бензином і спалила хату на Рівненщині

Самогубця облила себе бензином і спалила хату на Рівненщині

У вівторок 17 січня увечері в селі Рудка Володимирецького району Рівненської області врятували 49-річну жінку, яка хотіла покінчити життя самогубством. Селянка полила себе з каністри бензином і підпалила.

Односельчани розповідають, що Марія нещодавно повернулася в Рудку до 80-річної матері Єви. Де вона жила до цього і чому донька раптом вирішила звести рахунки з життям – не здогадуються.

"Жили вони в дерев'яному будиночку. Як усі в селі, тримали господарство", - розповідають у сільській раді сусідньої Більської Волі. – "Рудка – невелике поселення, у ньому мешкає трохи більше півтисячі людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Франції вчителька підпалила себе на очах учнів

Коли Марія підпалила себе, її врятували сусіди. Вони прибігли, похватали з будинку ковдри і накрили ними жінку, щоб збити полум'я. Потім викликали потерпілій "швидку допомогу".

Ковдри селяни віднесли назад до хати. Через деякий час кімната спалахнула, як свічка. У пожежі згорів будинок та все майно у ньому. Мати-пенсіонерка не постраждала, однак позбулася домівки. Тимчасово вона поживе у сусідів.

Життя самогубці зараз намагаються врятувати у районній лікарні Володимирця.

"У потерпілої обгоріло майже 60% тіла. Сильно попечені руки і ноги, голова, тулуб. Лікарі оцінюють її стан, як дуже тяжкий", - додав Дмитро Мельник з обласного управління МНС.

Зараз ви читаєте новину «Самогубця облила себе бензином і спалила хату на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути