середа, 21 березня 2018 08:55

"С*ка, гівно смердюче" - відео нецензурної лайки вчительки виклали у мережу

"С*ка, гівно смердюче" -   відео нецензурної лайки вчительки виклали у мережу
У соцмережу виклали відео, на якому вчителька фізики школи №9 Василькова на Київщині Людмила Анатоліївна наприкінці уроку всіляко обзиває та лає учня. Фото - скріншот

У соцмережу виклали відео, на якому вчителька фізики школи №9 Василькова на Київщині Людмила Анатоліївна наприкінці уроку всіляко обзиває та лає учня. Відео у Facebook виклала користувачка Вікторія Ґедзь.

На відео видно вчительку, яка записує на дошці домашнє завдання, повертається до класу й говорить: "Хто щолкаєт?". Далі йде до парти учня.

"Ти - с*ка! Ти - тварь! Животне ти! Г*мно вонюче! Скот поганий! Ти рішив мене іспитувать? Я тебе, с*ка, прищучу так, що ти будеш бєдний! Це суцільний терор! Ти з зернами граєшся. Г*мно! Дрянь!", - кричить.

Повертається до дошки, пише крейдою цифру, обертається до класу й далі говорить.

"Він думає, що я не бачу, не знаю. Дрянь така! Бєздарь! Бєзтолоч! Подиви, яке з себе строїть! Встань, з тобою розмовляють! Засранєц!".

Потім дописує на дошці домашнє завдання й пояснює учням, що робити.

"Учитель фізики м. Васильків, школа 9. Що може навчити ось такий "вихований педагог" наших дітей. Прошу максимального репосту, щоб Людмилу Анатоліївну знали якомога більше людей. Спричинило інцидент те, що учень клацнув двічі ручкою, щоб записати домашнє завдання, оскільки це був кінець уроку. На початку відео чути, як педагог говорить: "Я тебе зараз клацну". Це не перший агресивний випадок учителя", - зазначила Вікторія Ґедзь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінничині звільнили вчительку-сепаратистку

Батьки в соцмережі негативно відгукуються про цю вчительку.

"Пора на пенсію, але директор школи говорить, що немає ким замінити. Але це вже не наші проблеми. Зі сторони батьків зроблено усе, щоб цього вчителя відсторонили від викладання уроків", - додала Вікторія Ґедзь.

"Ця тварюка неодноразово принижувала мою дитину і простягала руки, на що я одразу відреагувала. Написала скаргу директору, яка своєю чергою пообіцяла її звільнити. Але, як бачите, ця с*ка працює і продовжує далі знущатися над дітьми. Пора з цим щось вирішувати", - зазначила Оксана Муринюк.

Позиція вчительки та адміністрації школи не відома.

Учні шостого класу загальноосвітньої школи в селі Ставчани Пустомитівського району на Львівщині відмовляються ходити на уроки української мови та літератури. Стверджують, їх б'є вчителька 72-річна Наталія Цибух.

Зараз ви читаєте новину «"С*ка, гівно смердюче" - відео нецензурної лайки вчительки виклали у мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути