вівторок, 27 березня 2012 08:48

Керівника "Дорожнього контролю" побили і вивезли в ліс

Керівника "Дорожнього контролю" побили і вивезли в ліс
Побитого Шапошнікова знайшли велосипедисти. Фото: segodnya.ua

Керівника проекту "Дорожній контроль" Ростислава Шапошникова вивезли в ліс і побили. Як він сам заявив міліції, на нього напали двоє невідомих, заштовхали в джип "Гранд Черокі", де сиділи ще двоє їхніх спільників, і вивезли в ліс під Києвом. Там Шапошникова жорстоко побили, пише Сегодня.

"Він не може встати з ліжка, у нього гематоми на голові, розсічена брова. Це не просто хуліганський напад. Йому одягали пакет на голову, душили. Судячи з усього, це пов'язано з нашою діяльністю", - розповів керівник прес-служби "Дорожнього контролю" Єгор Воробйов.

Побитого Ростислава помітили на дорозі велосипедисти, що проїжджали неподалік, і викликали швидку допомогу. Нападники також відібрали у нього деякі особисті речі. Зараз слідчим відділом Деснянського райуправління за фактом скоєного злочину порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Києві.

Нагадаємо, "Дорожній контроль" проводить рейди, фіксуючи порушення в роботі даішників. Під час одного з останніх виїздів в Запоріжжі активісти вплуталися в бійку з даішниками.

Зараз ви читаєте новину «Керівника "Дорожнього контролю" побили і вивезли в ліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути