четвер, 02 березня 2017 17:07

Рухнув балкон із закоханою парою

Рухнув балкон із закоханою парою
khersonci.com.ua

У Херсоні в будинку по вулиці Соборній обірвався балкон із парочкою закоханих. Інцидент стався вночі 28 лютого під час вечірки.

Про це повідомляє сайт "Херсонці".

"У квартирі гуляла молода компанія. Хлопець із дівчиною були напідпитку. Вирішили подихати свіжим повітрям і вийшли на балкон. Руками спиралися на огорожу. Вагу двох тіл не витримала решітка і відірвалася. Пара втратила рівновагу, разом із шматком металу впала на асфальт із 2-го поверху. Потерпілих відвезли до лікарні. 22-річному хлопцеві надали допомогу і відпустили додому. А 17-річну дівчину госпіталізували. Вона отримала закриту черепно-мозкову травму", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На жінку в центрі міста мало не впав балкон

У поліції підтвердили, що обставини події вивчаються. Кримінальне провадження не відкриватимуть, оскільки потерплі претензій ні до кого не мають.

У Києві з балкона 3 поверху ТРЦ "Магеллан" випав 31-річний чоловік. Постраждалий був відвідувачем ресторану. Ймовірно, напідпитку. Впав із власної необережності. Потерпілого госпіталізували до лікарні з численними травмами.

Зараз ви читаєте новину «Рухнув балкон із закоханою парою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути