пʼятниця, 11 листопада 2011 16:30

Розвідним ключем побили юридичного консультанта Тимошенко

Розвідним ключем побили юридичного консультанта Тимошенко

Сьогодні вранці відбувся напад на Олега Березюка, голову ГО "Українське юридичне товариство", який є одним з юридичних консультантів у справі Юлії Тимошенко.

"Десь о 9.45 я вийшов з дому. На сходах на зустріч мені піднімався чоловік років 30-35 десь зростом під метр дев'яносто. Він намагався щось мені сказати, я нахилився, він витягнув розвідний ключ сантехнічний й намагався нанести мені удар по голові. Я блокував цей удар, впав. Потім він на мене натиснув, він був важчий за мене. Ми продовжили битися на землі, я зміг звільнитися, після чого він побіг на верх, де був інший. Я так розумію, що другий не встиг на допомогу", — прокоментував Олег Березюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова міліція та СБУ розслідують три кримінальні справи проти Тимошенко - Кузьмін

"Я викликав слідчо-оперативну групу, яка зараз працює. Знайти цю людину абсолютно можливо, бо там є камери спостереження Альфа-Банку та Архітектурного бюро, які не могли не зафіксувати цього чоловіка", — додав він.

"На пограбування не схоже. Ви уявіть, я колишній десантник, виходжу о 9 .45 ранку на Оболоні й одна чи навіть дві людини так просто мене грабують. Я не бачу іншої версії крім професійної діяльності", - припустив Березюк.

"Я один з консультантів у справі Юлії Тимошенко, я в Інтернеті друкую свої статті з приводу цього процесу. Більше таких резонансних справ нема. Я не виключає те, що мене хотіли залякати, але стверджувати це я не можу. Все буде зрозуміло по тому, як буде працювати міліція. Якщо міліція знайде цю людину, а це зробити не складно, підсунути мені стрелочніка не вдастся, бо бачив нападника в обличчя й запам'ятав його. Якщо виявиться, що камери чомусь нічого не зафіксували, я буду думати дуже погано про нинішню владу", - підсумував юрист.

Зараз ви читаєте новину «Розвідним ключем побили юридичного консультанта Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути