четвер, 01 листопада 2018 07:57

Розвідника забив до смерті старший за званням, який є членом сепаратистської партії

Розвідника забив до смерті старший за званням, який є членом сепаратистської партії

Командира розвідувального взводу 28-ї бригади 48-річного Ярослава "Сяву" Гаврилюка, який 28 жовтня помер в зоні ООС, забив до смерті старший за званням. Попрощалися з Ярославом в середу в одеському Будинку офіцерів, поховали на його Таїровському кладовищі. Повідомляє сайт Думська.

"На ґрунті неприязних особистих стосунків його побив командир розвідки батальйону Андрій М. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, відкрили кримінальне провадження", - розповідали військовослужбовці бригади в прокуратурі. - Вони служили разом півтора року. Андрій часто нападав на Ярослава".

Побив Ярослава Гаврилюка командир розвідки батальйону - одесит. Незважаючи на офіцерську посаду, він носить сержантські погони. Родичка підозрюваного в злочині працює в навчальному закладі МВС України. Товариші по службі Ярослава побоюються, що він уникне відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засудили 22-річного бойовика ЛНР

"У 2014 році, коли вже щосили бушувала війна на сході, цей Андрій М. розміщував в соцмережах фотографії з георгіївською стрічкою", - пише видання.

Андрій М. народився в 1973 році. Закінчив Одеську національну юридичну академію, був членом сепаратистської партії "Родіна". Балотувався від неї в 2010 році в Одеську облраду.

Опублікували протоколи допиту відомого "козацького отамана" Сергія Косогорова (Косогора), який 2014-го захопив місто Хрустальний Луганської області (до 2016-го - Красний Луч - Gazeta.ua).

Зараз ви читаєте новину «Розвідника забив до смерті старший за званням, який є членом сепаратистської партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути