Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2021 19:48

"Розстріляли, як м'ясо" - син убитого поліцейським підприємця розповів свою версію

"Розстріляли, як м'ясо" - син убитого поліцейським підприємця розповів свою версію
На Донеччині поліцейський застрелив 66-річного чоловіка, коли коли той тікав на "Газелі". Фото: don.gp.gov.ua

Неподалік Маріуполя поліцейський в ході спецоперації застрелив 66-річного Володимира Мигоцького. Він - засновник міського ринку "Київський", яким зараз керує його син Олександр.

Іншого сина – 33-річного Антона, який працює в таксі, - звинуватили в незаконній порубці лісу. Він каже, що до злочину не причетний. Колоди знайшов на дорозі. А біля лісу був, бо поїхав на "Газелі" витягти з замету товариша на легковику.

"Товариш попросив витягти. Він на легковому автомобілі застряг на околиці селища Сартана. Колоди знайшов по дорозі. Кинув в машину для кращого зчеплення. До нас під'їхав патруль. Поліцейські побачили в вантажівці кілька дерев'яних брусків. Відразу заарештували вантажівку, почали проводити слідчі дії, зажадали посвідчення особи. Зателефонував батькові і попросив привезти паспорт", - розповів Антон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стріляв студент. Убитий – директор ринку: нові подробиці загибелі "чорного" лісоруба

Після перепалки з поліцейськими Володимир Мигоцький сів у "Газель" і почав рух.

"Поліцейському дали команду і він з автомата відкрив вогонь. Не було ні попереджуючих пострілів, ні по колесах. Батька розстріляли, як м'ясо", - додав чоловік.

Володимир Мигоцький був одружений. Мав трьох синів. Працівники ринку, який він заснував, не вірять, що незаконно міг рубати ліс. Кажуть, він був фінансово забезпечений. Усі обставини загибелі чоловіка з'ясовують слідчі.

Увечері 16 січня поліція викрила групу осіб, що займалась незаконною вирубкою лісу на території Маріуполя. Один із лісорубів хотів втекти на автомобілі "Газель" та збив поліцейського. Для зупинки машини правоохоронці застосували вогнепальну зброю, внаслідок чого водій був смертельно поранений. За цим фактом розпочали службове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «"Розстріляли, як м'ясо" - син убитого поліцейським підприємця розповів свою версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути