вівторок, 15 червня 2021 15:52

Розстріл подружжя: показали фото підозрюваного і його жертв
4

Підозрюваний у розстрілі подружжя  на Житомирщині Олександр Мальцев
Фото: obozrevatel.com
Підозрюваний у розстрілі подружжя  на Житомирщині Олександр Мальцев
Оксана Гарбузенко  з доньками
46-річного Сергія Міненка з дружиною розстріляли серед ночі в будинку

Підозрюваного у розстрілі подружжя Сергія Міненка та Оксану Міненків на Житомирщині звати Олександр Мальцев, 58 років. Він уродженець Курської області Росії, має українське громадянство й живе в Києві. У сусідньому з Грубським селі Вишневому 10 років тому купив дачу. Місцеві кажуть, що про нього нічого не знають, бо жив відлюдькувато.

Як познайомився з Сергієм - слідчі ще встановлюють. Є версія, що він захоплюється мисливством. Познайомився з чоловіком, коли той працював лісником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і за що розстріляли подружжя: шокуючі подробиці

За іншими даними, до 2014 року підозрюваний у вбивстві був зареєстрований у Києві приватним підприємцем, займався перевезеннями вантажів. А Міненко працював останнім часом далекобійником. Так і зійшлися. Такі дані з власних джерел має obozrevatel.

На вбивство Мальцев зважився через борг. Це підтвердив на допиті. Йдеться про $23 тис., кажуть у прокуратурі. Звідки в чоловіка автомат та боєприпаси, встановлюють.

Уночі 8 червня у селі Грубське Коростишівської громади на Житомирщині через вікно будинку розстріляли подружжя 46-річного Сергія Міненка та 39-річну Оксану Миненко. Чоловік і жінка спали. У сусідній кімнаті відпочивала їхня 12-річна донька. Саме вона викликала на місце "швидку" та поліцію. Сергій загинув на місці від поранень у серце й легеню. Оксану забрали до Коростишівської лікарні й прооперували. Вона померла наступного ранку. Підозрюваного арештували без права на заставу 10 червня, за рішенням Корольовського райсуду Житомир. Йому загрожує до 15 років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Розстріл подружжя: показали фото підозрюваного і його жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути