середа, 09 червня 2021 12:13

Померла жінка, яку разом із чоловіком розстріляли в хаті

Померла жінка, яку разом із чоловіком розстріляли в хаті
На Житомирщині серед ночі розстріляли подружжя. Чоловік загинув на місці, жінка померла в реанімації. Фото: zt.npu.gov.ua

Подружжя, яке розстріляли в селі Грубське на Житомирщині, звали Сергій та Оксана Міненки, 46 та 39 років відповідно. Чоловік загинув на місці.За життя жінки добу боролися медики, але врятувати її не змогли.

Її стан був украй важкий - мала множинні поранення черевної порожнини, була підключена до апарату штучної вентиляції легень, розповіла Gazeta.ua хірургиня Коростишівської райлікарні Оксана Пендура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і за що розстріляли подружжя: шокуючі подробиці

12-річну доньку подружжя, яка була в іншій кімнаті під час розстрілу батьків, забрала до себе баба. Говорити про трагедію родичі не хочуть.

Підозрюваного затримали. Він був знайомий із загиблим чоловіком, а останнім часом мав до нього претензії нібито через боргові зобов'язання. Сьогодні йому обиратимуть запобіжний захід. За сукупністю тяжких злочинів йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Уночі 8 червня в селі Грубське Коростишівської громади на Житомирщині розстріляли подружжя. У результаті вогнепальних поранень чоловік загинув на місці. Дружину в тяжкому стані доправили до лікарні. В іншій кімнаті будинку перебувала 12-річна донька подружжя, вона не постраждала.

Зараз ви читаєте новину «Померла жінка, яку разом із чоловіком розстріляли в хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути