четвер, 04 січня 2018 16:34

Розслідування вбивства Ноздровської: юристи назвали свою версію

Розслідування вбивства Ноздровської: юристи назвали свою версію
Розслідування вбивства Ірини Ноздровської координує спеціальний штаб Нацполіції.Фото - Facebook

Незалежні юристи, які самостійно розслідують смерть Ірини Ноздровської, не пов'язують її вбивство зі справою проти Дмитра Россошанського. Про це розповів адвокат Віталій Мацелюх, який раніше працював з Ноздровською у справі Россошанського, передає ВВС Україна.

"Розглядаємо версії, одразу запідозрили інших осіб, тому за версією наших детективів, холдингу "Шериф", є інші підозрювані. Ми це зараз опрацьовуємо. Під сумнівом, що це - помста Россошанських. Дуже нерозумно так робити, адже всі підозри одразу на них", - відзначив юрист.

Додав, що незалежне розслідування розглядає версію, не пов'язану з Россошанськими взагалі, але й не по політичній діяльності. Їхня версія "пов'язана зі сферою її життя", однак більше деталей розкривати не став.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату розслідування справи Ноздровської

За його словами, свою роботу незалежне розслідування з правоохоронцями поки що не координує. Але юристи просять доступу до результатів судово-медичної експертизи.

"Вони не йдуть нам назустріч, а ми поки не відкриваємо їм наші карти. Коли отримаємо результати експертизи, то в нас вже є план дій. Ми тихо працюємо і хочемо розібратися, у чому проблема й хто це зробив. І покарати цю особу", - сказав Мацелюх.

Активісти, які співпрацюють з поліцією для об'єктивного розслідування вбивства Ірини Ноздровської, висунули свої версії, кому вигідна смерть адвоката. Просили поліцію звернути увагу на промову Ірини Ноздровської в Апеляційному суді 27-го грудня.

Зараз ви читаєте новину «Розслідування вбивства Ноздровської: юристи назвали свою версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути