Ексклюзиви
середа, 17 травня 2017 19:43

Розшукують педофіла за розбещення чотирьох школярок

Розшукують педофіла за розбещення чотирьох школярок
Педофіла затримали в лютому. У квітні відпустили під заставу. Тепер чоловіка розшукують ФОТО: forpost.media

У Запоріжжі розшукують 38-річного чоловіка за розбещення 4 дівчаток. У лютому збоченця затримали. А в квітні випустили з СІЗО під заставу.

Про це повідомляє "Форпост".

"Будковський Дмитро Леонідович був арештований на 2 місяці. Згодом він сплатив понад 100 тис. грн і вийшов на волю. У чоловіка є дружина та син. Своїх жертв насильник шукав біля шкіл на авто "Мерседес Віто". Дівчаток пригощав солодощами і запрошував в машину. На ноутбуці показував порнофільми. А потім переконував школярок, що їм це сподобається, адже актриса з інтимної сцени отримує від цього задоволення. Після навчального відео Будковський займався з неповнолітніми інтимом. З деякими - по кілька разів. Його жертвами стали дівчатка віком 8, 10, 12 і 13 років. Тоді злочинця затримали після того, як мама однієї з потерпілих виявила в доньки гроші", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіла відпустили у день затримання

За зґвалтування та педофілію Будковському загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

У Запоріжжі вчитель фізкультури розбещував 13-річну школярку. 24-річний Артур мав зустрітися із потерпілою. Однак замість неї прийшли активісти. Ним виявився вчитель фізкультури, раніше служив в АТО. Чоловік - уродженець смт Веселе Запоріжжя. Працює вчителем в одній із місцевих шкіл. Разом з тим підробляє на шахті Запорізького залізорудного комбінату. Артур познайомився зі школяркою в інтернеті. У листуванні пропонував дівчині інтим. Заохочував заміжжям.

Зараз ви читаєте новину «Розшукують педофіла за розбещення чотирьох школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути