Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2019 18:11

Розповіли про суддю, якого із дружиною знайшли мертвими

Розповіли про суддю, якого із дружиною знайшли мертвими
Загиблий у Бердичеві на Житомирщині суддя – 35-річний Олександр Дубцов. Разом із дружиною 36-річною Ельвірою їх знайшли мертвими у власному домі. Фото - rio-berdychiv.info

Загиблий у Бердичеві на Житомирщині суддя – 35-річний Олександр Дубцов. Разом із дружиною 36-річною Ельвірою їх знайшли мертвими у власному домі. Отруїлися чадним газом, за попередніми висновками експертів.

Знайомі розповідають, що це були дивовижні люди: щирі, люблячі один одного. У подружжя залишилася донька Олівія, яка у той момент гостювала у баби з дідом, тому й не постраждала, пише rio-berdychiv.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Восьмеро людей вчаділи у хаті

Олександр Дубцов працював суддею у міськрайонному суді Бердичева. Кар'єру почав у 2012 році. У лютому 2017 року строк його повноважень закінчився, проте він продовжував працювати в суді.

Його дружину усі знали як професійного лікаря-стоматолога, вона працювала в одній із стоматологічних клінік міста.

У Бердичеві на Житомирщині у власному будинку знайшли мертвими 35-річного чоловіка та його 36-річну дружину ввечері 10 лютого. Родичі чоловіка не могли додзвонитися до подружжя, тому викликали поліцію. У рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті подружжя. З'ясовують всі обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про суддю, якого із дружиною знайшли мертвими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути