субота, 07 липня 2018 18:05

Розповіли про дітей, які загинули в недобудові
8

У Ніжині загинули троє підлітків
Фото: ТСН
У Ніжині загинули троє підлітків
У Ніжині загинули троє підлітків
У Ніжині загинули троє підлітків
У Ніжині загинули троє підлітків

Через загибель трьох хлопчиків на недобудові у Ніжині Чернігівської області оголошено жалобу протягом трьох днів, 7-9 липня.

"6 липня 2018 року сталася страшна трагедія: обірвалося життя зовсім юних хлопчиків Костирка Владислава та Котенка Захарія. Педагогічний, учнівський та батьківський колективи Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 висловлюють глибоке співчуття батькам, рідним та близьким загиблих учнів. Сумуємо разом з вами. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль утрати. Пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях", - йдеться у зверненні.

Під обрушеною плитою перекриття в двоповерховій недобудованій будівлі загинули двоє підлітків 2005 та один 2004 років народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плита вбила будівельника на стадіоні

Поліція Чернігівщини відкрила дві справи за фактом загибелі дітей, щодо порушення правил безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки. Триває досудове розслідування.

У Ніжині Чернігівської області троє дітей загинули через обвалення бетонної плити. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій. Рятувальники отримали інформацію про інцидент на вулиці Борзнянський шлях о 16:20. Зазначається, що бетонна плита перекриття обвалилася за невстановлених обставин.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про дітей, які загинули в недобудові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути