середа, 15 січня 2020 22:17

Розповіли про братів, які загинули в Польщі

Розповіли про братів, які загинули в Польщі
У Польщі загинули двоє братів із села Городниця Млинівського району на Рівненщині. Потрапили в аварію за 17 км від Луцька. Фото - tvn24.pl

Двоє українців, які загинули в аварії в Польщі, були рідними братами. 28-річний Віктор та на рік молодший Андрій Мельницькі - родом із села Велика Городниця на Рівненщині. Їздили на заробітки до Польщі, ремонтували та перепродували автомобілі.

Чому сталася аварія, рідні поки не знають. Від друзів загиблих лише чули, що поляк, який був за кермом – полюбляв швидку їзду та мав проблеми із серцем. Чи могло це спричинити ДТП, розслідує польська поліція, йдеться в ТСН.

"Рятувальникам вдалося витягнути розтрощену машину з-під причепа вантажівки. Слідчий збирає всі докази, які б могли прояснити причини цієї трагічної аварії", - каже представник поліції Даніель Нездропа.

Водій фури не постраждав. За попередньою інформацією, він був тверезим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Словаччині зіткнулися 16 авто та кілька автобусів. Постраждали українці

Родичі ж напередодні останньої поїздки наче передчували біду.

"Жінка не пускала Андрія і мама просила не їхати. Раніше, каже, такого не було, щоб так прощалися", - розповіла жителька с. Велика Городниця Валентина Герасимчук.

Батьки, які в одну мить втратили двох синів, у стані шоку. Дружина Андрія разом з друзями уже вирушила до Польщі, аби вирішити питання повернення тіл загиблих додому. Коли привезуть тіла додому, поки не відомо. Поховають братів у рідному селі. Сиротою залишилася маленька донька.

Аварія сталася 14 січня на національній дорозі №17 на висоті Любіце в комуні Кольбель за 17 кілометрів від Луцька. Легковик, у якому їхали українці разом із двома поляками, зіткнувся з вантажівкою.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про братів, які загинули в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути