пʼятниця, 23 червня 2017 18:10

Розповіли подробиці загибелі бійця АТО, який випав з 9 поверху

Біля багатоповерхівки на вул. Бучми у Києві виявили тіло 37-річного чоловіка, військовослужбовця, який нещодавно повернувся із зони АТО. За попередніми даними, він випав із квартири на дев'ятому поверсі.

Слідчі перевіряють усі імовірні версії цієї події, розповідає начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

"Поліцейські опитали 52-річного власника квартири, з вікна якої випав чоловік. Киянин пояснив, що напередодні він разом із дружиною та військовослужбовцем вживав на місцевому ринку алкогольні напої. Згодом жінка пішла додому, а до них приєднався ще один знайомий. Втрьох чоловіки продовжували розпивати спиртні напої, за деякий час вони вирішили піти до квартири киянина, аби продовжити застілля на кухні. Пізніше військовий нібито пішов у кімнату, а згодом усі почули гуркіт та побачили відчинене вікно і відсутність гостя", - каже Кузьмін.

Автор: Facebook Родіона Григоряна
  Боєць АТО випав з 9 поверху. Друзі переконані, його вбили
Боєць АТО випав з 9 поверху. Друзі переконані, його вбили

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасника АТО зарізали у центрі столиці

Відомо, що власник квартири 10 років тому мав судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та три роки тому звільнився з в'язниці умовно-достроково.

"Чоловік за місцем проживання характеризується негативно. Продовжуємо працювати зі свідками та очевидцями для встановлення всіх обставин. Розглядаємо кілька версій події, у тому числі нещасний випадок, самогубство, умисне вбивство та вбивство з необережністі", - зазначив Олександр Кузьмін.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження.

Автор: Facebook Родіона Григоряна
  Волонтери розмістили у мережі фото чоловіка, який, на їхню думку, вбив бійця АТО
Волонтери розмістили у мережі фото чоловіка, який, на їхню думку, вбив бійця АТО

22 червня в Києві викинули із вікна 9 поверху бійця 12 батальйону Дмитра Смирнова. За інформацією знайомих — вбивство скоїли грабіжники. Відомо, що військовослужбовець за день до смерті повернувся із зони АТО. Волонтери розмістили у мережі фото потенційного підозрюваного у вбивстві військового.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли подробиці загибелі бійця АТО, який випав з 9 поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути