Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 11:43

Російського "злодія в законі" Вальтера вигнали з України

Російського "злодія в законі" Вальтера вигнали з України

"Злодія в законі", відомого в кримінальних колах як "Вальтер" (громадянин Російської Федерації), видворено з України, повідомила в четвер прес-служба ГУБОЗ МВС України.

За словами заступника начальника ГУБОЗ Віталія Стрижака, зловмисника затримали в Києві на днях. Йому заборонено в'їзд до України на термін 5 років.

За інформацією правоохоронних органів Російської Федерації, 66-річний чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в останній раз - за незаконний обіг наркотичних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Джентльменів удачі" не хотіли показувати через блатні слова

"Вальтер" має вплив на ОЗУ, які займаються збутом наркотиків на території Україні. Крім того, в 2011 році, після звільнення з місць позбавлення волі, він намагався налагодити контрабандні поставки товарів народного споживання в Україну.

У прес-службі ГУБОЗ нагадали, що в грудні минулого року убозівці одночасно у Львові і Києві затримали раніше судимих 39-річного громадянина Грузії та 37-річного громадянина Російської Федерації, відомих у кримінальному світі як "Рамаз" і "Ваха". Відносно цих осіб також прийнято рішення про їх видворення та винесено постанову про заборону в'їзду на територію України терміном на 5 років.

Усього за 2011 рік завдяки зусиллям підрозділів боротьби з небезпечною злочинністю за межі України видворено дев'ять осіб даної категорії, ще чотири - притягнуті до кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Російського "злодія в законі" Вальтера вигнали з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути