Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2022 07:09

Спецтема: Війна на Донбасі

Росіяни намагаються наступати на двох напрямках ‒ Генштаб

Росіяни намагаються наступати на двох напрямках ‒ Генштаб
Російські загарбники намагаються наступати на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Фото: slovoidilo.ua

Російські загарбники намагаються утримати тимчасово захоплені території та зосереджують зусилля на стримуванні дій Сил оборони України на окремих напрямках.

Ворог намагається наступати на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це вранці 10 листопада повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

За добу українські захисники відбили атаки росіян в районах населених пунктів Новоселівське і Макіївка Луганської області та Соледар, Кліщіївка, Майорськ, Яковлівка, Андріївка, Білогорівка, Веселе, Невельське, Первомайське й Новомихайлівка Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пентагоні порахували знищених в Україні російських окупантів

"Авіація Сил оборони України минулої доби завдала по ворогу шість ударів. Під ураження потрапили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. Також знищено чотири позиції засобів протиповітряної оборони противника. За минулу добу Сили оборони на різних напрямках збили п'ять іранських безпілотників і три "Орлани", ‒ ідеться в повідомленні.

Українські ракетні війська й артилерія за добу уразили один пункт управління, один район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та інші важливі військові об'єкти окупантів.

Збройні сили на півдні України збили три дрони-розвідники та знищили понад сотню російських окупантів, а також склад з боєприпасами. Українська авіація вісім разів відпрацювала по опорному пункту й районам зосередження ворожих сил та засобів. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Збройні Сили України у районі населеного пункту Олешки на Херсонщині накрили вогневим ударом колону техніки окупантів під час їхнього відступу.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни намагаються наступати на двох напрямках ‒ Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути