середа, 02 листопада 2022 09:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни атакували Миколаївщину – Кім розказав перші подробиці

Росіяни атакували Миколаївщину – Кім розказав перші подробиці
Унаслідок обстрілу касетними снарядами в одному з населених пунктів Миколаївщини людина отримала поранення. Фото: mykolaivskaoblrada

1 листопада о 12:10 ворог завдав удару по сільськогосподарському підприємству Шевченківської громади.

Також учора орієнтовно о 14:10 та 16:20 ворог завдав ударів по двох населених пунктах Галицинівської громади, заявив у середу голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у ранковому зведенні.

"Унаслідок обстрілу касетними снарядами в одному з населених пунктів Миколаївщини людина отримала поранення. Детальна інформація уточнюється. 2 листопада о 06:00 внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житловий будинок у населеному пункті Первомайської громади. Постраждалих немає", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Такі пропонуєте переговори?": Зеленський показав наслідки удару РФ по Миколаєву

1 листопада з 09:30 до 12:00 та сьогодні, 2 листопада, о 03:45 обстрілів зазнав населений пункт Широківської громади. Внаслідок влучання боєприпасів та їхніх уламків виникло загоряння одного з будинків. Також влучання були в раніше зруйновані будівлі.

Тривають обстріли Березнегуватської громади. Учора о 22:32 ворог обстріляв один із населених пунктів громади. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

Учора близько опівночі Миколаїв зазнав обстрілів ракетами типу С-300, внаслідок чого постраждала низка цивільних об'єктів. Частково зруйнована гімназія. Повністю зруйнований двоповерховий житловий будинок. Ще в одному будинку через влучання боєприпасів та їхніх уламків сталася пожежа. У кількох приватних будинках вибиті вікна, двері, пошкоджений дах.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни атакували Миколаївщину – Кім розказав перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути