Ексклюзиви
вівторок, 23 серпня 2022 08:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни атакували Коблеве ракетою Х-31: Кім розказав подробиці

Росіяни атакували Коблеве ракетою Х-31: Кім розказав подробиці
Позавчора росіяни обстріляли Баштанку з системи залпового вогню "Смерч". Фото: ДСНС

22 серпня росіяни атакували Миколаївщину ракетою повітряного базування Х-31.

Ракету, спрямовану в район Коблевого, збили силами протиповітряної оборони над Чорним морем, повідомив 23 серпня голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у ранковому зведенні.

"Вчора з 19:00 до півночі окупанти обстрілювали околиці села Новоолександрівка Інгульської громади. Досі тривають обстріли Широківської громади. 22 серпня з 12:00 до 13:00 обстрілів зазнало село Червона Долина. Пошкоджені чотири житлові будинки", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім оцінив загрозу наступу РФ на Миколаїв

23 серпня, орієнтовно о 01:00 та 03:00 фіксували обстріли біля села Широке. Близько 05:30 були обстріли за межами сіл Поляна та Червона Долина.

"Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, які розташовані на лінії розмежування. 23 серпня о 02:08 були обстріли селища Березнегувате. Через потрапляння боєприпасів та їхніх уламків відбулося займання сіна", – додав Кім.

22 серпня о 03:00 Миколаїв знову зазнав обстрілів ракетами С-300 від російських загарбників.

21 серпня о 18:20 росіяни обстріляли місто Баштанка з системи залпового вогню "Смерч". Ворог влучив в приватний сектор. Спалахнула покрівля двоповерхового житлового будинку та автомобіль. Після пожежі будівля не підлягає відновленню. Також пошкоджено приблизно 10 будинків. Унаслідок обстрілу ворогом міста Баштанки поранено півторарічного малюка. Поранення дитини має легкий ступінь.

Миколаїв не планують "закривати" на 23–24 серпня. Однак влада просить жителів міста та області бути максимально обачними. Окрім того, у святкові дні миколаївцям рекомендують працювати вдома.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни атакували Коблеве ракетою Х-31: Кім розказав подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути