пʼятниця, 12 серпня 2022 18:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіян відправляють на "концерт Кобзона" – Путін не може доукомплектувати армію

Росіян відправляють на "концерт Кобзона" – Путін не може доукомплектувати армію
Втрати російських окупантів в Україні зростають. Фото: East News

Втрати російських окупантів в Україні зростають.

Командування загарбників переносить строки ротацій передових підрозділів на невизначені терміни без їх доукомплектування особовим складом. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Зростають втрати російських окупаційних військ у живій силі. У зв'язку з цим командування загарбників розширює практику перенесення строків ротацій передових підрозділів на невизначені терміни без їх доукомплектування особовим складом", – пише Генштаб.

Все це суттєво впливає на морально-психологічний стан російських військовослужбовців і так званих "добровольців" і погіршує їх мотивацію до участі у бойових діях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це не "спецоперація", тут м'ясо, нас на шматки" – російський окупант подзвонив сину

На Південнобузькому напрямку російські загарбники обстріляли позиції наших військ вздовж лінії зіткнення із танків, ствольної та реактивної артилерії.

Завдали авіаційних ударів в районах Осокорівки, Андріївки, Благодатного, Новогригорівки, Лозового, Мирного, Брускинського і Великого Артакового.

Ворог намагається відновити боєздатність підрозділів, що зазнали втрат під час бойових дій на вказаному напрямку.

В акваторіях Чорного та Азовського морів в готовності до застосування перебувають два носії крилатих ракет ворожого морського базування.

Російські окупанти привозять в Україну ув'язнених з РФ. У місті Балаклія на Харківщині перебуває батальйон окупантів, у якому – мобілізовані в Росії колишні кримінальні в'язні.

В РФ проводять приховану мобілізацію. Кремль проводить рекрутинг ув'язнених за тяжкі злочини і створює нацбатальйони у Марій Ел, Татарстані.

За 169 днів Збройні сили України знищили 43,2 тис. російських окупантів, 4108 їхніх броньованих машин, 1849 танків і 233 літака.

Зараз ви читаєте новину «Росіян відправляють на "концерт Кобзона" – Путін не може доукомплектувати армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути