середа, 15 березня 2023 09:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія з новою силою атакувала Харківщину: кадри 18+
11

Минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області.

Одним із найбільш обстрілюваних ворогом міст є Вовчанськ, заявив уранці 15 березня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Унаслідок вчорашніх обстрілів у місті пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини, об'єкти цивільної промисловості та крамниці. Через влучання снаряду в цивільний автомобіль загинула 55-річна жінка, 47-річний водій цього авто отримав поранення та був госпіталізований", – написав він.

Кадри з місця удару по Вовчанську
Фото: ХОП
Кадри з місця удару по Вовчанську
Кадри з місця удару по Вовчанську
Кадри з місця удару по Вовчанську
Кадри з місця удару по Вовчанську

Внаслідок обстрілу села Колодязне Куп'янського району пошкоджені приватні житлові будинки та об'єкти інфраструктури. Загинув 42-річний цивільний, який у момент обстрілу їхав у машині.

У селищі Дворічна Куп'янського району осколкове поранення отримав 58-річний цивільний. Чоловіку надали медичну допомогу на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія накрила Херсонщину "Градами": наслідки у фото

В області тривають роботи з гуманітарного розмінування. За минулу добу піротехніки знешкодили 142 вибухонебезпечні предмети.

"На лінії зіткнення ворог не полишає спроб наступу, але отримує рішучу відсіч та несе втрати. Наші захисники надійно тримають свої позиції", – додав Синєгубов.

На лінії зіткнення ворог намагався вчора вести наступальні дії в районах Гряниківки та Дворічної, але зазнав невдачі та відступив із втратами.

Зараз ви читаєте новину «Росія з новою силою атакувала Харківщину: кадри 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути