Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2022 11:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські терористи після масових вбивств жителів Бучі повертаються в Україну - розвідка

Російські терористи після масових вбивств жителів Бучі повертаються в Україну - розвідка
lb Російські терористи, які масово вбивали людей в Бучі, повертаються до України

Російські терористи, які скоювали масові вбивства та катування мирного населення в Бучі, знову повернуться в Україну.

Вороже командування не проводитиме ротацію особового складу 64-ї мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії РФ. Знову кидає її на передову, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України

"4 квітня бригаду вивели з України в Білорусь і вона перебувала поблизу міста Мозир. До 6 квітня особовий склад доправлять залізницею до російського Бєлгорода. Після дводенного відпочинку їх планують повернути в Україну в одну з "найгарячіших" точок. Орієнтовно - на Харківський напрямок. Зазвичай російські підрозділи, що покидають зону бойових дій, отримують більше часу на відновлення та відпочинок. Подібний графік вказує на те, що на 64-ту бригаду очікують "спеціальні завдання". Перше з них - залякування жителів населених пунктів України. Ті, хто чинив злочини геноциду в Бучі, можуть повторити це знову в інших містах", - сказано в повідомленні.

Ще одна мета повернення 64-ї бригади на територію України - швидка "утилізація" непотрібних свідків. Тобто передислокація на таку ділянку фронту, де в них не буде шансів залишитися живими, щоб не змогли свідчити в майбутніх судах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали прізвища російських терористів, які вбивали жителів Бучі

Особовий склад підрозділу, усвідомлюючи резонанс подій у Бучі та відповідальність за скоєні злочини, масово опирається поверненню в Україну. Російське командування ігнорує ці настрої та погрожує трибуналом в разі відмови продовжувати участь у бойових діях. Рапорти на звільнення не приймають до розгляду.

Українські та міжнародні слідчі документують численні воєнні злочини та злочини проти людяності, вчинені російською армією. І жоден злочинець-окупант не уникне належного покарання.

У Бучі російські окупанти вбивали мирне населення. Людям стріляли в потилицю, вбивали сім'ями. Місто було в окупації рашистів майже місяць, тепер Бучу взяли під контроль українські воїни. З території Київщини вивезли 410 тіл убитих мирних мешканців.

Президент Володимир Зеленський назвав російських загарбників виродками й звернувся до матерів окупантів, показавши фото вбитих.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи після масових вбивств жителів Бучі повертаються в Україну - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути