вівторок, 27 червня 2017 14:37

Російські спецслужби підірвали розвідника в Києві - Шкіряк

Російські спецслужби підірвали розвідника в Києві - Шкіряк
ФСБ підірвало розвідника в Києві. Фото espreso.tv

Російські спецслужби організували підрив автомобіля командира загону спецпризначення Головного управління розвідки Максима Шаповала.

"Безумовно, у мене немає ніяких сумнівів у тому, що цю терористичну атаку організували спецслужби Росії: ГРУ генштабу РФ, ФСБ. Це був черговий акт залякування і терористичної агресії проти України", - наголосив Зорян Шкіряк, радник міністра внутрішніх справ, повідомляє "Апостроф".

За його словами, сьогоднішній інцидент пов'язаний із вбивством Павла Шеремета, Олександра Хараберюша та Дениса Вороненкова. Він зазначив, що сьогодні в Києві стався черговий терористичний акт, який відбувся в межах відкритої, цинічної та зухвалої війни, яку веде проти держави Росія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбитий розвідник опікувався охороною російського депутата Вороненкова

"Виконавці різні, але організатор і замовник один - Російська Федерація. У Росії працює терористично-диверсійний центр, мета якого - теракти проти української державності, українських патріотів, діячів, які перешкоджають російській агресії", - підсумував Шкіряк.

МВС розглядає вбивство розвідника як теракт.

27 червня вранці на перехресті вул. Солом'янської та Механізаторів у Києві вибухнув автомобіль Mercedes. Полковник розвідки Максим Шаповал загинув.

Зараз ви читаєте новину «Російські спецслужби підірвали розвідника в Києві - Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути