Ексклюзиви
вівторок, 19 травня 2015 14:48

Російські ГРУшники можуть отримати довічне ув'язнення

Російські ГРУшники можуть отримати довічне ув'язнення
Фото: gordonua.com

Військовослужбовцям спецназу ГРУ РФ Євгену Єрофєєву та Олександру Олександрову може світити довічне ув'язнення за вбивство українських бійців.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник глави МВС Антон Геращенко.

"Оскільки у нас немає військового стану і РФ, за словами Путіна, Лаврова, Чуркіна та інших брехунів рангом нижче, із нами не воює, то ці двоє російських офіцерів матимуть статус звичайних терористів/вбивць і можуть отримати покарання аж до довічного ув'язнення.

Хоча, втім, після їх щирого розкаяння та співпраці з українськими спецслужбами, вони можуть отримати і недовічне", - написав Геращенко.

Затриманих 16 травня під Щастям російських спецназівців будуть судити за участь у терористичній діяльності та терористичній організації. Військовим РФ також можуть висунути обвинувачення у навмисному вбивстві українських військових.

"Якщо буде доведено, що вони причетні до вбивства наших військовослужбовців під час цієї операції, то вони будуть звинувачені у навмисному вбивстві. Поки слідство триває", - розповів речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Російські ГРУшники можуть отримати довічне ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути