Ексклюзиви
четвер, 08 квітня 2021 09:49

"Роман" 8-річної українки з блогером: її мати заявила про домашнє насильство

"Роман" 8-річної українки з блогером: її мати заявила про домашнє насильство
Жінка заявила, що вона не бачить нічого поганого у стосунках її доньки із підлітком і називає їх- "дитячими" Фото: instagram.com/pasha_pai/

Мати 8-річної блогерки й моделі Міли Маханець, яка на фото позує у відвертому вбрані й цілується з 13-річним Пашею Паєм, Дар'я Маханець, заявила, що її донька страждала від домашнього насильства.

Жінка заявила, що вона не бачить нічого поганого в стосунках її доньки з підлітком і називає їх "дитячими", пише Сьогодні. Також вона прокоментувала те, що Мілана не відвідує школу.

За її словами, це сталося тому, що вона не знайшла відповідного навчального закладу для своєї популярної доньки. А те, що в дівчинки затримка мовленнєвого розвитку - це нібито через домашнє насильство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителька займалася сексом з учнем, який на 20 років молодший

"Вона зовсім не відстає в розвитку від однолітків. А затримка мовленнєвого розвитку – це наслідок того, що Мілана була свідком домашнього насильства! У нас у 5 років дитина не могла скласти речення, говорила по складах. Коли ми пішли від мого чоловіка, нам просто нікуди було податися. У мене не було ні роботи, ні грошей. І тоді служби не цікавилися", – каже Дар'я.

Водночас мати Міли відмовилася відповідати на запитання, чи бив її колишній чоловік.

14 березня 2021-го користувачі соціальних мереж звернули увагу на неповнолітніх блогерів - Мілану з України та Павла з РФ. В їхніх акаунтах з'явилися фотографії та відео, на яких діти відверто позують, обіймаються та цілуються на камеру. Мережа вибухнула обуренням. Уповноважений президента з прав дитини Кулеба звернувся до кіберполіції з проханням розслідувати відверті публікації в соцмережах цих неповнолітніх.

Зараз ви читаєте новину «"Роман" 8-річної українки з блогером: її мати заявила про домашнє насильство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути