Ексклюзиви
понеділок, 01 березня 2021 18:31

Батьки Стерненка заявили про переслідування

Батьки Стерненка заявили про переслідування
Проукраїнського активіста Сергія Стерненка визнали винним у викраденні людини, розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, та незаконному зберіганні зброї. Фото: facebook.com/ruslan.demchuk.311

Під будинком, у якому живуть батьки засудженого на 7 років активіста Сергія Стерненка, чергують "особи з камерами". Вони називаються журналістами, чекають їх під дверима без попереднього узгодження та ходять по сусідах.

Батьки Сергія вже викликали поліцію. І писатимуть заяви про цькування і переслідування як "журналістами", так і деякими брехливими сусідами. Про це прихильники Стерненка повідомили у Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокати Стерненка розповіли про "процесуальну пастку" та ще один можливий вирок

"Протягом останніх декількох днів батьків Сергія і їхніх сусідів тероризують особи, які називають себе "журналістами". Вони чекають їх під дверима без попереднього узгодження та ходять по сусідах, намагаючись з'ясувати деталі особистого життя, що не має ніякого стосунку до справи, у якій засудили Сергія", - сказано в повідомленні.

Прихильники Стерненка зазначили, що серед цих людей є співробітники проросійського телеканалу "Наш".

Також зазначається, що в будинку, крім батьків Сергія Стерненка, живуть троє його неповнолітніх братів і сестер.

23 лютого Приморський райсуд Одеси відправив за ґрати проукраїнського активіста Сергія Стерненка через справу 6-річної давнини щодо викрадення депутата Комінтернівської райради Одеси Сергія Щербича. Його, за свідченнями самого ж депутата, катували та вимагали скласти мандат. Крім Стерненка, вирок отримав його соратник Руслан Демчук. Їх визнали винними у викраденні людини, розбої та незаконному поводженні зі зброєю. Але термін відповідальності за статтею щодо викрадення вже збіг. За двома іншими статтями обох ув'язнили на 7 років і 3 місяці. Прокуратура просила для них по 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Стерненка заявили про переслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути